Ingyen hirdetés cégeknek

A zeda.hu tudakozó egy olyan oldal, amibe minden magyarországi vállalkozás ingyenesen kerülhet be. Cége termékeit, és szolgáltatásait részletesen mutathatja be, ami abból áll, hogy ön egy részletes portfóliót készíthet, melyben akár termékeket is árulhat. Az oldal kialakításánál az volt a cél, hogy a vállalkozások számára hatékony reklámot biztosítsunk díjtalanul. A portálon egyszerre 2 céget, vagy telephelyet lehet hirdetni egyszerre, fényképekkel, részletes leírással, nyitva tartással, és teljes elérhetőséggel.

A tudakozóba, feltöltheti cége híreit is, így informálhatja érdeklődőit, ha ön pl bevezet egy új szolgáltatást, vagy terméket.

Az oldalon akciós termékeket, vagy szolgáltatásokat is megjeleníthet, így ha Ön eladna valamit, és szeretné árulni, akkor ezt az oldalon megteheti. Alap fiók esetén 10 akciót hirdethet egyszerre.

A hatékony reklám fontos számunkra, így az ügyfélkapunk kialakításánál fő szempontunk volt az egyszerű kezelhetőség, és a részletes tájékoztatás. Részletes súgónkba le van írva, hogy hogyan tud oldalunkon a lehető leghatékonyabban reklámozni.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá