Irány Németország! Németországi állások

A németországban élő magyarok információs oldalán bármilyen információt megtalálsz amire csak szükséged lehet ha már kint élsz, akár még csak tervezed a kivándorlást, esetleg a kinti vállalkozást vagy csak egyszerűen németországi munkavállalást fontolgatsz, közösségünkben a helyed, ne habozz, csatlakozz! Több ezer felhasználó csatlakozott már a németországi magyarok online közösségéhez ahol könnyen megkereshetik a közelükben élőket és felvehetik velük a kapcsolatot. Segítséget tudnak kérni azoktól akik már régebben Németországban élnek illetve tapasztalataikat megoszthatják azokkal akik nem rég érkeztek.

Külföldi munka
A magasabb életszínvonal, a növekvő gazdaság és a közelgő munkaerőpiaci korlátozás feloldása miatt 2011 májusától Németország az első számú célpontja a külföldön munkát vállalni szándékozóknak.
Németországi társkereső
Oldalunk társ, barát és szabadidőpartner keresőjében egyszerűen megtalálhatja bárki a hozzá közeli településeken élőket, így közös programokat szervezhetnek de életük párját is könnyen megtalálhatják.
Hasznos apróhirdetések
Fényképes hirdetések adhatóak fel az oldalon ingyenesen de vállalkozások szolgáltatásainak népszerűsítéséhez is igen kedvező áron és feltételekkel biztosítunk lehetőséget azok népszerűsítésére.
Naprakész információk
Friss, németországi hírek és fórumunk a garancia arra, hogy minden Németországban élő magyar számára érdekes információt megszerezhessenek a felhasználók az oldalon.
Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

2 hozzászólás “Irány Németország! Németországi állások”

  1. Tomi szerint:

    Német országban vannak munka lehetőségek, nyilván megfelelő német nyelvtudás mellett.

  2. euro_állás szerint:

    @ Tomi
    Jól mondod, egy alap nyelvtudás mindenképp ajánlatos

Szólj hozzá