Izgalmas online kocsis játékok

Lassan közeledik a suli szünet és folyton arra gondolsz, hogy milyen izgalmas játékokban lesz majd részed? Imádod az online autós, kocsis játékok összes típusát és legtöbbször barátaiddal együtt ültök le játszani? Lepd meg őket egy olyan lehetőséggel ahol őrületes autóversenyek várnak rátok.

Honlapunkon ingyenesen vehetitek igénybe a játékokat, és hódolhattok a sebesség iránti szenvedélyeteknek. Érdemes ellátogatnotok hozzánk, hiszen nálunk megküzdhetek Gorilla Grodd-dal, de akár F1-es pilótaként is próbára tehetitek képességeiteket. Ha az extrém versenyzés is közel áll hozzátok, akkor van egy tuti jó játékunk, amelyben 90 másodpercen keresztül kell a pályán maradnotok azért, hogy megnyerhessétek a versenyt. A játék különlegessége, hogy az autó színét is Ti magatok választhatjátok majd ki. Utcai gyorsulással is megörvendeztetünk benneteket, hiszen többféle játéklehetőséget is találhattok ebben a témakörben. A gyorsulást Miami utcáin rendezzük meg és a pénz a tét!

Abban biztosak lehettek, hogy ha honlapunk mellett teszitek le voksotokat, egy pillanatig sem fogtok unatkozni, s újult energiákkal töltődtök majd fel! Kattintsatok hozzánk!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá