Jikiden Reiki – ahogy a Reikit eredetileg tanították

Sajátítsd el a reiki azon eredeti rendszerét, ahogy azt Japánban gyakorolták az 1930-as években. A Jikiden Reiki tanfolyam a tradicionális reiki azon szisztematikus tanítását képviseli melyet a Yamaguchi család őrzött meg Japánban és általuk létrehozott Jikiden Reiki Intézet képzésein sajátítható el a reiki azon eredeti technikái és tanításai, melyeket nem vagy módosulva tanítanak csak nyugaton. A Jikiden Reiki azonban nemcsak egy kézrátételes gyógymód, hanem egy életforma is, mellyel egy nyugodtabb, pozitívabb életszemlélet valósítható meg rohanó világunkban.

A Reiki alkalmazásához nincsen szükség bonyolult ismeretekre, nagyon gyorsan elsajátítható, és alkalmazható, ugyanakkor az is igaz, hogy minél többet gyakorolja valaki ezt a módszert, annál hatékonyabban tudja ezt alkalmazni. A reikit a világon több millióan alkalmazzák otthon, de kórházakban is egyre inkább teret hódít, mint a hagyományos orvoslás alternatív támogató gyógymódja.

A Reiki eredményesen használható, legyen szó:

  • megelőzésről
  • akut esetekről
  • hosszú ideje tartó megbetegedésről
  • mind a fizikai, mind a lelki eredetű problémák kezelésénél

A Reiki gyakorlásával elengedheted régi blokkjaid, így belső önvalód ébred fel, mellyel megvalósíthatod a testi-lelki harmóniát. A Reiki nemcsak saját hasznodra válik, mert környezetednek is képes leszel segíteni, ha megkérnek.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a módszert, gyere el ingyenes reiki kezelésekre, ha megtetszett ez a módszer, gyere el tanfolyamunkra! Elérhetőségünk:

http://jikiden-reiki-tanfolyam.hu

A kommentelés letiltva, de trackbacket hagyhatsz.

Hozzászólások lezárva.