Kiadó lakás Budapest szinte összes kerületében

A Kiadó Lakás City Budapest szinte összes kerületében keres és kínál kiadó lakásokat. Kiadó lakás kínálatunkban nagy megtalálhatóak az új építésű lakások. Főbb új építésű projektek, amelyekben lakásokat kínálunk: Erkel ház, Toscana kert, Castrum ház, Károlyi gardens, Doohoma ház, Zöld Liget lakópark, Mentha park, Szív utcai lakópark, City Home, Gozsdu Udvar és Dessewffy utcai lakópark.

Az új építésű lakásokon kívül megtalálhatóak a kínálatunkban a klasszikus jellegű, felújított lakások is.

Elsősorban berendezett, gépesített lakásokkal foglalkozunk, de előfordulnak bútorozatlan lakások is a kínálatunkban.

Diákok számára az olcsóbb garzon jellegű lakásoktól, a több szobás, akár több diák elhelyezésére is alkalmas kedvezőbb bérleti díjú lakásokig sokféle lehetőséget tudunk ajánlani.

Üzletemberek, családok számára az igényesebb, prémium kategóriás lakásainkat tudjuk ajánlani. Az igényesebb lakások között is megtalálhatóak a garzon típusú lakások és a több szobás, nagy alapterületű lakások egyaránt.

Ingatlantulajdonosoknak szóló ajánlatunk: Amennyiben szeretné bérbe adni a lakását, és minket bíz meg a közvetítésével, akkor mi nem kérünk kizárólagosságot, és sikrese közvetítés, éves bérleti időszak esetén egy havi bérleti díjnak megfelelő összegű jutalékot kérünk.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.