Linap-Hair Hajstúdió – hajfelvarrás, hajhosszabbítás

A Linap-Hair Hajstúdió hajfelvarrással, hőillesztéssel és a hajhosszabbítás további számos technikájával dolgozik. Képzett munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek. Hajstúdiónk folyamatos akciókkal és a legmodernebb szolgáltatásokkal várja vendégeit.Hajhosszabbítás, hőillesztés technikával!
A hőillesztés az egyik legmodernebb hajhosszabbítás technika.
50cm-es indiai hajból(100gr., kb.100tincs).
Hajhosszabbítás, hajfelvarrás technikával!
A hajfelvarrás a leghumánusabb technika.
Ne vágyakozz legyen neked is gyönyörű, hosszú hajad!

Hőillesztés menete: A hőillesztéses eljáráshoz, 100% keratin illesztő anyagot használunk. Egy hőillesztő gép segítségével melegítjük az póthaj tincset a saját hajhoz. 3-4 hónap elteltével, lenövéstől függően a póthajat újra kell ragasztani.

Hajhosszabbítás 34.900,-Ft.

A hőillesztés a hajhosszabbítások és hajdúsítások között a “legfinomabb” módszer.
A hajragasztáshoz egy speciális, legjobb minőségű ragasztó anyagot használunk, 100% mikrokeratint, ez a saját haj és köröm fő építőanyaga. Használunk még hőillesztő gépet aminek a segítségével a saját hajunkhoz “melegítjük” a póthajat. Tincsenként rakjuk fel, ezért lehet akár 2-3 féle színű tincset is felrakni, olyan lesz mintha melírozva lenne a hajunk. Hőillesztés után festhető a póthaj is és a hajunk is. Feltűzhetjük, befonhatjuk, lófarokba köthetjük, nem látszik egyáltalán a ragasztó anyag.
A hőillesztés hajkímélő, láthatatlan és alig tapintható eljárás! A hőillesztett póthajat lenövéstől függően 2-3 havonta újra kell illeszteni. Alcohol vagy gyümölcssav tartalmú termékeket hőillesztéses technikánál nem szabad alkalmazni.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá