Masszázs kezelés Székesfehérváron

Talán magad is elgondolkodtál már, hogy milyen szempontok teszik igazán komfortossá a masszázs kezelést. Ez sok tényezőtől függ. Az az ideális, ha nem egy forgalmas út  mellett fekszik a kezelőhely, minél csendesebb, nyugodtabb környezetet teremtve az ellazuláshoz. Szintén segítheti a kényelem érzet fokozását, néhány illatmécses vagy aromaolaj párologtatása, a puha törülköző és a halk meditatív zeneszó.

Fontos, hogy a masszőr mindig érdeklődjön vendége hogyléte felől. Kérdezze ki panaszai, állapota felől, megelőzve az esetleges kontra indikációkat. Vannak ugyanis olyan esetek amikor nem javasolt a masszázs alkalmazása. Nagyon fontos a masszőr testi-lelki állapota: legyen jó erőben és legyen kipihent mentálisan és fizikálisan, hangulata legyen közvetlen és pozitív. Lényeges a szakmai képzettség és a tapasztalat is, mennyire képes ráhangolódni a vendégre. Ha az említett feltételek teljesülnek, jó szolgáltatást remélhetünk.

Ha eljössz Szekeres Bogi masszázs kuckójába, Székesfehérvárra, téged is ez a bensőséges hangulat vár. Állapotodnak megfelelően választhatsz különféle masszázs technikák közül. A teljesség igénye nélkül: talpmasszázs, lélekmasszázs, lágy csontkovácsolás. Ezen technikák segítségével hatékonyan száműzheted a stresszt és búcsút inthetsz a merev végtagoknak is.

Tégy egy próbát és légy a vendégünk!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá