MBSoftware – szoftverfejlesztés

Vállalkozásunk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Több mint tíz éves fejlesztői tapasztalattal a hátunk mögött a legkülönbözőbb fejlesztői rendszerek alatt dolgozunk. Munkáinkat a felhasználóbarát felület, a megbízhatóság, a gyorsaság és a precizitás jellemzi. A szoftverfejlesztés általában a következő rendszerek alatt történik: Delphi, C#, C++, PHP, MySql, MS Sql 2008, NSIS

Ha egyedi szoftverre van szüksége, ne habozzon, keressen fel minket! Korrekt áraink és segítőkész hozzáállásunk biztosan elnyeri tetszését!

Egyéb szolgáltatásaink:

– Rövid határidővel, korrekt árakon vállaljuk kisvállalkozások, valamint magánszemélyek bemutatkozó oldalának elkészítését. Szolgáltatásaink között megtalálható a kereső optimalizálás, valamint a folyamatos honlap karbantartás is.

– Szervizszolgáltatásaink közt szerepel számítógép beszerzés, javítás, illetve karbantartás is. Rövid határidővel vállalunk vírusirtást, operációs rendszer-telepítést, új alkatrész beszerelést. Budapest területén belül a kiszállás díjtalan.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá