Oxigén Wellness Hotel – Noszvaj

Az Oxigén Hotel****Eger városától nem messze Noszvajon nyitotta meg kapuit az ország legújabb wellness szállodájaként. Igazán színes program kínálat és szórakozási lehetőségek várják az Oxigén Hotelbe ellátogatókat!
Wellness ajánlataink tovább fokozzák pihenésének élményét, hiszen számos kezelés és terápia várja a szépülni, pihenni vágyókat.
Az alábbi szolgáltatások érhetőek el nálunk: úszó- és gyermek medence, jacuzzi, finn szauna, infra szauna, tepidárium, gőzkabin, aromakabin, sókamra, Kneipp pad, keleti masszázsok, meditációs helyiség, kozmetika, fodrászat.
Az évszázados múltra visszatekintő kastély elbűvölő  miliőt kölcsönöz a szállóvendégek számára, hiszen a történelem és a modern technológia találkozásából lenyűgöző párost alkottunk csakis az Önök számára! Angol stílusban kialakított szobáinkban olyan érzése lehet mintha beköltözne Önhöz a természet minden szépségével. A szálloda szomszédságában telepített fenyveserdő található!
Jöjjön és látogasson meg minket családjával egy hosszú hétvége alkalmával, vagy akár egy egész hetes nyaralás keretében!
http://oxigenhotel.hu/zen_spa.html
A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.