Profi Vasalás Pécs szolgáltatáscsoportja

A Profi Vasalás szolgáltatásaival Önnek rengeteg ideje marad családjára, barátaira, vagy saját magára! Vasalás SzolgálatSzolgáltatáscsoportunkkal megoldhatja az összes otthoni házimunkáját. Cégeknek és intézményeknek is tudunk megoldást ajánlani a szolgáltatások összekapcsolásával, hogy költségeiket csökkentsék!

A vasalással már nem kell bajlódnia, egy telefonhívás, vagy e-mail, de akár az online rendelését is leadhatja honlapunkon. Futárunk időpont egyeztetés után elhozza a vasalatlan ruhát, és díjmentesen 48 órán belül kivasalva visszaszállítja. Igény esetén a ruhák mosását is vállaljuk. Vasalás éttermeknek, szállodáknak, panzióknak, intézményeknek. Árainkról oldalunkon tájékozódhat.
Takarító szolgálat intézményeknek, magánszemélyeknek, napi, heti vagy alkalmanként is igénybe vehető.Vasalás Szolgálat Takarítást mindig az Ön elvárásainak megfelelően, előre megbeszélt igények szerint végezzük. Szőnyeg, függöny, és kárpittisztítást is vállalunk. Árainkat m²-ben, és az elvégezendő feladatok megbeszélése után, mindig egyedien, állapítjuk meg.

Bejárónő szolgálatunk minden otthoni munka ellátására megoldás, vegye igénybe, ha komplett szolgáltatásra van szüksége. Vasalás SzolgálatBeteggondozás, ápolás, is hozzátartozik a bejárónő feladatához. Áraink kialakítása itt is egyedi, és az elvégezendő feladatok határozzák meg.

További tájékoztatást szolgáltatásainkról itt kaphat: www.profivasalas.com

A kommentelés letiltva, de trackbacket hagyhatsz.

Hozzászólások lezárva.