Sétarepülés hőlégballonnal

Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet
http://sétarepülés.hu

A repülés nem csak álom…

…napjainkban már igazi lehetőség! Számtalan formában megvalósíthatjuk repüléssel kapcsolatos vágyainkat. Sokan utaztak már repülőgéppel üzleti vagy magán céllal. Hogy ez miért nem elégíti ki a vágyainkat? Mert a levegővel való közvetlen érintkezés, és a panoráma körkörös élvezete a repülőgépen nem adatik meg.

A hőlégballonos sétarepülés sokkal közelebb áll egy igazán romantikus légikalandhoz. Fent a levegőben olyan stabil a ballon röpte, mintha egy épület lenne a talpunk alatt. Semmiféle inogás és billegés, csak a hihetetlen panoráma és a csendes siklás… Ilyenkor nem is hiányzik semmi, csak hogy párunk kezét fogva megoszthassuk az élményt.

Még egy dolog ami a hőlégballonos sétarepülés mellett szól: – Sokan számoltak be róla, hogy egyszerűen elfelejtették a szédülést. …viszont szófordulatként továbbra is hivatkoztak rá. Kicsit más értelemben: “- Szédületes!”

Egyesületünk vállalja:

  • Hőlégballonos sétarepülés szervezését, lebonyolítását. Ha rászánjuk magunkat egy sétarepülésre, különleges, “felemelő” élménnyel ajándékozzuk meg magunkat, vagy azt a személyt akit ezzel szeretnénk meglepni. (Romantikus ajándéknak és jutalomnak is alkalmas meglepetés lehet.) A repülés díját kiegyenlítheti “Üdülési Csekk” felhasználásával is.
  • Függeszkedés“-t, ünnepi, szabadidős és kulturális rendezvényeken. Ilyen lehet például: majális, falunapok, évfordulós ünnepségek és születésnapok… (céges és magán megrendelésre is.)
  • A hőlégballon, – hatalmas felületének köszönhetően – kíválóan alkalmas reklámozásra, és reprezentációra.
  • Szolgáltatásként üzemben tartunk társaságok vagy magánszemélyek tulajdonát képező hőlégballont is.

Ezúton is várjuk a ballonozást kedvelők, vagy azt kipróbálni vágyók jelentkezését.

Mindig megbízható partnerként:

Phoenix HRE


Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá