Showder klub idézetek

Már rongyosra nézted az összes Showder klubbos videót, mégsem tudsz betelni vele? Legszívesebben éjjel-nappal újra és újra néznéd, hallgatnád, vagy éppen olvasnád a kedvenc epizódjaidat? Szeretnéd rövid idézetekben feleleveníteni a kedvenc részeidet?

Ha a munkahelyeden is szívesen mazsolázgatsz pihenésképpen Showder-morzsák között, ha a nagydumás Hadházi, a hangutánzó Trabarna, vagy éppen Kiss Ádám két ‘ss’-el szövegeit akarod olvasgatni, akkor látogass el te is awww.comfystandup.com weboldalra, és elevenítsd fel te is a legjobb stand up comedy pillanatokat a hazai nagyágyúk segítségével! Kövesd soron te is minden nap a legújabb idézeteket, hiszen itt mindig új poénok várnak rád! A legnagyobb kedvenceket, vagy éppen a legaktuálisabb idézeteket akár meg is oszthatod barátaiddal a Facebook-on, hogy ők is veled nevessenek! Legyen minden napod szórakoztató és vicces!

“Van egy ilyen video megosztó oldal, nem lehet kimondani: hjutub! Azon szerepelek, ötszázezren néztek meg, azért az nagyon szép eredmény szerintem! A probléma az az, hogy ebből négyszázkilencvenötezer én vagyok, mer mindennap megnézem, hogy írtak-e!”

Kiss Ádám

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá