sportofusa.com NBA

A National Basketball Association (NBA) egy amerikai kosárlabdaliga, ami igen gyorsan lenyűgöző népszerűségre tett szert mondhatjuk, hogy az összes földrészen. Magyarországon az 1980-as években kezdődött a láz, amikor az Eurosport néha közvetített egy-egy meccset. A nagy sztár akkoriban Michael Jordan és a Chicago Bulls volt.
Magic Johnson rengetegszer nyilatkozta, hogy régen de kár, hogy nem volt elérhető a sportofusa.com, mert egész nap csak azt nézte volna.
Az All-Star gála történelmi eseményeit nézd honlapunkon. Minden összefoglaló és előzetes amit szívesen néznek az emberek, megtalálható nálunk. Hatalmas archívumunkban dátum alapján megtalálod az elmúlt időszak legjobb videóit. Tetszik vagy nem tetszik a sportofusa.com egyre inkább az amerikai sportok legmeghatározóbb videóportáljává növi ki magát. A videókat egyre többen kommentálják és osztják meg ismerőseikkel pl. a Facebookon keresztül. Remélem a StumbleUpon-on is szívesen teszik majd közzé az oldalakat, hiszen már erre is van lehetőség.
Csak egy click és máris az U.S.A terjedelmes sportlétesítményeiben találod, (persze virtuálisan) magad.
Szurkolj a Sport of Usa-val!!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá