Szálkai Zenekar

A Szálkai Rendezvény- és Partyzenekar a Hajdúság fővárosában, Debrecenben és környékén vállal fellépést magán és közösségi  rendezvényeken. Leggyakrabban falunap, utcabál, szabadtéri rendezvények, lakodalom, esküvő, konferencia, szalagavató, sárgulási bál, fogadás, konferencia, farsangi bálok, szakmai találkozók, privát partik, exkluzív bárműsorok zenei hátterét szolgáltatja a zenekar, de örömmel fogad felkérést bármilyen kulturált, igényes rendezvény jó hangulatának zene általi megalapozására.

A zenekar repertoárja igen gazdag: a pop- és rock-klasszikusoktól a dzsesszmelódiákon át napjaink legnépszerűbb slágereiig és a bécsi keringőig felöleli a tánczene, illetve a könnyedebb pódiumzene stílusainak legjavát.

Az együttes honlapján található lejátszók valamelyikével belehallgathatunk a műsor néhány olyan dalába, amelyek éppen a sokszínűség, a változatosság bemutatásának igénye alapján különböző stílusokból merítve lettek kiválogatva.

A tradicionális olasz és világslágerek szinte minden korosztálynak kedvesek, míg pl. az Edda klasszikusai főleg a fiatalok és a nosztalgiázó negyvenesek kedvencei. A fellépésen előadott műsor nagy vonalakban történő előzetes egyeztetésére is lehetőség van, bár az élő bulik hangulata mindig a pillanat  varázsának, a közös szórakozás élményének a függvénye.

A Szálkai Zenekar az alábbi számon várja a megkeresést a jókedvű, kulturált szórakozást nyújtó rendezvényeken történő fellépésre: 06-20-252-5785

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá