Szeged Panzió szállás Szegeden

Szeged Panzió alapszolgáltatások

Szeged Panzió AparmanAz szálláshely alapszolgáltatásaiba beletartozik, az ingyenes nonstop wifi internet, az ingyenes parkolás is. Árainkba nem építettünk bele extra dolgokat pl. reggeli, ébresztő stb.

Extrákat kínálunk

Állatbarát panzióként minimális felárral kedvencedet is szívesen látjuk a szállodában, ha nem szeretnéd kutyádat vagy macskádat otthon hagyni, hozzánk elhozhatod. Ha tárgyalóra vagy előadóteremre lenne szükséged azt is tudunk biztosítani és teljeskörű irodai szolgáltatást nyújtunk… íróasztal, nyomtató stb.

A SzegedPanzió közelében

Az elhelyezkedés nyugodt környéket található, de mégis csak néhány percre a központtól. Nagyjából 10 perces sétával megközelítheti Szeged jelképét, a közismert Dómot. A vasútállomás, villamosmegálló és 5 helyi buszmegálló található a szálláshelytől alig 3 percre, de a helyszínen 0-24 órában egy taxi állomás is üzemel így bárhová eljuthat Szegeden rövid idő alatt. A közelben több pékség és étterem/gyorsétterem is üzemel és a Tisza-part is csak 1 percre van.

Sok szeretettel várjuk a Szeged Panzió-ban. Hívjon minket a honlapon megtalálható telefonszámon, vagy töltse ki a Szeged Panzió online szállásfoglalási űrlapját.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá