Szerver bérlés és hoszting biztonságosan

Cégünk szerver piac változatos igényeit hivatott kiszolgálni. Szolgáltatásaink között megtalálhatók szerver elhelyezési konstrukciók mind a BIX-ben, mind pedig a magas színvonalú Dataplexben. Szerver bérbeadást is vállalunk azok részére akik nem tudnak, vagy nem akarnak teljesen saját szerverbe beruházni.

Amennyiben a dedikált szerver erőforássaira nincs szükség, akkor virtuális szerver konstrukció költséghatékony, mégis maximálisan kielégítő alternatívát jelentenek. Legkisebb ilyen csomagunk, ami önmagában ki tudja elégíteni a legtöbb felmerülő igényt, már  5000 Ft-tól elérhető.

Ugyanakkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a domain szolgáltatást, illetve hozzá szorosan kapcsolódó egyéb termékeket, mint amilyen a levelezés, spam szűrés, weboldal készítés, vagy alkalmazás szerverek.
Üzemeltetésben sokéves tapasztalatunk van, ezért ügyfeleink szívesen bízzák ránk szervereiket, vagy akár céges munkaállomásaikat.
Szerencsére elmondhatjuk magunkról, hogy rendszer-integrációban, egyedi alkalmazás szerverekben nagyon otthonosan mozgunk, ezért az ilyen jellegű feladatokat rendkívül gyorsan meg tudjuk oldani.

Kiegészítő szolgáltatásaink olyanok, amiket nagyon kevés cég árul csak: SMS riasztás kérhető szolgáltatások vagy alkalmazások teljesítmény és hiba felügyeletéhez, VPN szerver szolgáltatással tehetjük még biztonságosabbá a gépekhez a hozzáférést, valamint titkosított backup tárhely bérelhető tőlünk, vagy akár csak egy backup mx, hogy a saját levelező szervernek ne kelljen spam szűréssel, vagy kieséssel foglalkoznia.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá