Szövegíró szakmai blog

A weben fellelhető szövegeket vizsgálva ugyan honlapok tucatjait sorolhatjuk webszemét kategóriába, ezek többsége jól megérdemelt helyén, a találati lista sokadik oldalán rontja csupán a weboldalak általános megítélését. Ezzel párhuzamosan sajnos hasonló aránnyal vannak méltatlan pozícióban olyan weboldalak, melyekkel szemben a kereső felhasználóknak egyébként nem lenne panaszuk.
Az okokat keresve hamar kiderül, hogy ezek az oldalak a keresőoptimalizálás hiányának köszönhetően tehettek szert hátrányos besorolásra a kereső rendszerek találati listáin.
A weboldalak karbantartása tehát minden weboldal számára kihagyhatatlanul fontos feladat. A tartalmat frissíteni, bővíteni kell; a webes kapcsolatokat ápolni, újakat építeni. A SEO munkálatok szerves részeként újabb és újabb egyedi szövegkörnyezetet hozunk létre a honlapunkra mutató linkek értékének emelése érdekében. A webes szövegírás mégsem erről szól.
A látogatóknak címzett mondanivaló közlésének módja döntő fontossággal bír a webes jelenlét sikerét illetően.

A seographia.com az említett témában vizsgálódó szakmai blog, melyet ezúton ajánlok mindenkinek, aki bármilyen módon érdekelt a weben kereső felhasználók szimpátiájának elnyerésében. Link: webes szövegírás

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.