Tengerszem Kozmetika

http://www.tengerszem-kozmetika.hu/

20 éves szakmai gyakorlat során a hagyományos kezeléseket modern anyagokkal és technológiával végzem. A kozmetikámban használt anyagokat azért válsztottam ki, mert magas szinvonalú munkavégzést tesznek lehetővé. Minden termék professzionális és megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak.
Rendszeresen részt veszek szakmai tréningeken, minden újra nyitott vagyok, minek köszönhetően naprakész szolgáltatást nyújtunk. A “belépő” vendég alapos diagnózis után személyre szabott kezelést kap.

Kezelések:

Tinikezelés
A teafaolajos készítmények az acnés bőr legkíméletesebb kezelője. Nem szárít, viszont hatékonyan fertőtlenít és csökkenti a gyulladást.
Seborreás bőrök kezelése
A faggyútúltermelés mértékétől és kortól függően, árnyalatnyi különbségeket is figyelembe véve a megfelelő anyaggal normalizáljuk a bőr funkcióit.
Szenzitív kezelés
Az érzékeny bőrt különleges nyugtató és tápláló anyagokkal ápoljuk.
AHA kezelés
A bőr kémiai hámlasztása (felbontja az intracelluláris köteléket, ami az elhalt szarurétegeket összeköti a bőr felső rétegében), melynek hidratáló, normalizáló, bőrmegújító és fiatalító hatása van.
Sejtfiatalító kezelés
anti-aging kezelés cell supporting molekulákkal, ultrahanggal és biorezonanciával. Itt a hatást a cell supporting molekulák közvetlen és változás nélküli beépülése jelenti, közvetlen sejtregenerációnkat segítve elő.
Rosaceás bőrök kezelése
Különböző módszerekkel, egyénre szabottan.
Aromaterápia
Olyan holisztikus gyógymód, amely illóolajok és növényi olajok segítségével helyreállítja a test és a lélek egyensúlyát: immunerősítő, stresszoldó, önálló gyógymód, komplementer gyógymód, támogatja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Csak eredeti, kiváló minőségű illóolajnak van terápiás hatása.
Homeopátia a kozmetikában
Mivel minden egyes ásványi só az anyagcserében jól körülhatárolható funkciót lát el, ezért azok hiányállapotainak sajátos jelei mutatkoznak az arcon: rugalmasságban, színben, váladékokban és kiütésekben. Ezek segítségével megállapítható a megfelelő ásványi só hiányának diagnózia.

Hullámmasszázs – nyirokmasszázs
Méregtelenítő,keringésjavító, főképp cellulit problémára ajánlott.
Kontúrfásli
Aromaterápiás kezelés, karcsúsító, feszesítő olajokkal, speciális algás tonikba áztatott fáslival alakot formál.

Tartós szőrtelenítés

IPL
Intenzív, pulzáló fénnyel, melynek energiája a szőrtüszők pigmentsejtjeiben elnyelődve roncsolja a hajhagymákat.
Elektrokoaguláció
Árammal ellátott tűvel, kis területen végzett szövetroncsolás: hajszálerek, hajhagyma, kisebb bőrszaporulatok.
Fehérjebontó enzim krém
Tartós szőrtelenítő rendszer, melynek lényege a szőr növési irányban történő eltávolítása után alkalmazott proteolitikus enzim alapú krém, mely hosszútávon gátolja meg a szőr növekedését.
Tartós smink
Long-Time-Liner pigmentáló géppel, mely preciziós orvosi műszer. Pigmentek a legmodernebb összetétlűek, a szinek természetes hatásúak.

Üdülési csekket is elfogadunk.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá