Autósiskola

Autósiskola Budapesten a III. kerületben Óbudán, a Bécsi úton és a Flórián térnél. Autós tanfolyamainkon az autóvezetés (B kategória) mellett a motoros (A kategóriák) képzéseit is oktatjuk.

A személygépkocsi vezetői engedély megszerzéséhez nálunk is ugyan azok a követelmények, mint más autósiskolában. Be kell járnod a tanfolyamokra. Mivel ha nem jársz be, nem fogod tudni a Kresz szabályokat és nem lesz sikeres a vizsgád. A sikertelen vizsga után pótvizsgáznod kell. Amíg nincsen sikeres Kresz vizsgád, addig nem mehetsz tovább a gyakorlati vezetési kötelező tanfolyamokra.

A Kresz tanfolyamot komolyan kell venned ez nem középiskola, hogy ellehet bliccelni az órákat. Itt nem csak Te rólad van szó, hanem a többi közlekedésben résztvevő autós társadról is. A Kresz ismereteket nagyon jól kell tudni.  Egy kicsi megingás vagy rossz közlekedési helyzet felismerés (félreértés) komoly balesetekhez vezethet. Gondolom, néha szoktál híreket hallgatni. A hétvégi baleseti statisztikák nagyon lesújtóak. A legtöbb baleset a figyelmetlenség és a szabályok be nem tartásából keletkezik.

Gyere hozzánk tanulni az ország legrégebbi ATI autósiskolájába. Autósiskolánkban képzett profi oktatóink oktatnak, hogy minél jobban elsajátítsad a Kresz és közúti közlekedés szabályait.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá