Casco biztosítás kötés

Kössön akár fél árban casco biztosítást, online, egyszerűen és akár otthonról is. Rossz, hogy akármilyen olcsó is a casco biztosítás, mindenképp hajlamosak vagyunk ezen spórolni. Ha szeretné teljesen biztonságban tudni autóját, akkor jobb, ha a casco biztosítás mellé okvetlen megköti a vételár biztosítást is, mely nem az autó pillanatnyi értékét veszi számítási alapul, hanem a szerződés idejében megkötött állapotát.

Miért nem divat már a casco biztosítás megkötése? Rossz, hogy akármilyen olcsó is a casco biztosítás, mindenképp hajlamosak vagyunk ezen spórolni, és csak akkor érezzük meg a casco biztosítás fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Mi a helyzet, ha külföldre szeretnénk utazni és nincs meg a casco biztosításunk? Mindenképp meg kell érdeklődni, hogy mi a teendő, hiszen sok biztosító társaság már asszisztencia biztosítást is nyújt. Ez jelent védelmet az utazás alatt.
Az asszisztencia biztosítás akkor nyújt védelmet, amikor nem rendelkezünk casco biztosítással, de mindenképp biztonságba szeretnénk tudni gépkocsinkat az utazás ideje alatt. Viszont sokszor ez nem a legolcsóbb megoldást jelenti.
Ha külföldre akarunk utazni, mindenképp rendelkezzünk casco vagy asszisztencia biztosítással, itt még egy kis koccanásért is komoly procedúrákat indítanak el. Ezért fontos idejében elgondolkodni a casco biztosítás fontosságán.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá