A kötelező biztosítás befizetési határideje

Eddig a kocsi hengertartalma szerint számolták ki a kötelező biztosítási díjat, jövőre már a teljesítmény alapján határozzák meg. Ha kötelező biztosítást szeretne kötni és mindezt a lehető legkedvezőbb árakon, akkor itt a helye. Mi segítünk Önnek, keressen fel minket bizalommal. Igényeinek megfelelően megkeressük a legoptimálisabb kötelező biztosítást.

Komoly változtatások lesznek bevezetve a 2011-es évben a kötelező biztosítások terén. Az idén is megváltoztatott kötelező biztosítási törvény a jövőre megint változni fog. Azért mindenképp érdemes idejében tájékozódni, hogy nehogy kötelező biztosítás nélkül maradjon.

Az idén még a biztosító ellenőrizte és hagyta jóvá a megfelelő bonuszokat, ami a kötelező biztosítások után jártak. A kötelező biztosítás díját eddig A0 fokozatban könyvelték el, jövőre ez is teljes mértékben meg fog változni.
A kötelező biztosítás befizetési határideje is megváltozott, az idén még 30 napos a befizetési határidő, ez jövőre egészen 60 naposra fog kihúzódni. Más változásokra is lehet számítani, mert az egész kötelező biztosítási törvényt átfogalmazták.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá