Utasbiztosítás kötése

Az utasbiztosítás megkötése maga után vonja a magyar nyelvű asszisztencia biztosítást is. Ezzel teljes mértékben biztosítva vagyunk, bárhová is utazzunk. Az utasbiztosítás mellé sokszor érdemes más kiegészítő biztosítást is kötni, főleg ha betegségekre hajlamosak vagyunk, vagy extrém sportokat szeretnénk kipróbálni. Nálunk pár perc alatt meg lehetne oldani.
Ha utazásunk során megbetegszünk és még rosszabb esetben kórházba kerülünk és nincs online utasbiztosításunk, akkor a kórházi napi díja nagyon drága lehet, akár milliós nagyságrendben is gondolkozhatunk, országtól függően. Érdemes megkötni az utasbiztosítást.
Ha balesetet szenvedünk és természetesen van online utasbiztosításunk, akkor saját orvost is kapunk, kísérőt, gondoskodnak a haza szállításról, lefoglalják a repülőt és még tolmácsot is kapunk. Tehát érdemes kockáztatni?
Mikor utazni akarunk, érdemes megnézni az illető ország gyógyítási költségeit és annak a mértékében kell megkötni az utasbiztosítást, hogy baj eseten ne kelljen milliókat kifizetnünk a kórházaknak, orvosoknak.
A statisztikák alapján az utazás során sokszor megfázunk, gyomorrontásban szenvedünk vagy valamilyen vírusfertőzést kapunk el. Ezek kezelése több millió forintba is kerülhet, ha nincs utasbiztosításunk.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá