Bulvár hírek naprakészen

Az átlag internetezők (és közülük is elsősorban a hölgyek) idejük nagy részét a Facebookozás mellett hírek olvasgatásával töltik és kiemelt figyelmet fordítanak a bulvár hírek áttanulmányozására.

Ez nem meglepő hiszen másnap az iskolában vagy épp a munkahelyen ezekről szól a beszélgetések legjava így érthető hogy szinte mindenki szeretne képben lenni az aktuális eseményekkel és legújabb pletykákkal kapcsolatban.

A hazai és a külföldi celeb társadalom folyamatosan biztosít arra lehetőségeket hogy írni lehessen róluk. Ki direkt ki pedig akaratlanul de szinte nincs olyan sztár vagy ismert ember akiről ne jelenne meg hetente valamilyen óriási horderejű cikk.

Ezen cikkek gyakran nevetség tárgyává teszik alanyukat de vannak olyanok melyek egész egyszerűen kritikán aluli tartalommal bírnak (ezek tipikusan a “Begyulladt xy bal kis lábujján a körömágy” típusú irományok).

De hogy eme hosszabb bevezető után végre rátérjek valódi mondani valómra had ajánljak figyelmedbe egy Online Bulvár Magazint mely igyekszik a fent említett példától azért minőségibb tartalommal megörvendeztetni olvasóit ez a portál nem más mint a TVmania.eu mely az évek során kilépett a “mezei” celeb lapok közül és igazi értéket közvetít olvasóinak a magyar piacon, már amennyire természetesen értéknek lehet nevezni egy sztárról szóló pletyka publikálását.

 

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá