Bútor, Lakberendezés :: Otthonshop

Bútor és Lakberendezés kézzel, lélekkel

Bútor és Lakberendezés webáruházunk már 1000+ termékkel szolgálja az Ön otthona kényelmét. Természetes alapanyagokból készült tömörfa bútor, rattan bútor széles választékát, ajándéktárgyakat, kő és kavics burkolatokat, márvány mosdó fürdőszobába, festmény és dekorkép széles skáláját a falak díszítésére, különleges lámpák és egyedi lakberendezés kiegészítők garmadáját találja otthona szépítéséhez, legyen az mediterrán, romantikus, modern minimál vagy akár egzotikus stílusú.

Bútor kínálatunkban elsősorban teakfa és mahagóni fa bútorokat talál, a mediterrán stílustól a minimál vonulatig. A tömörfa  bútor értékálló és egészségesebb, kellemesebb életteret kölcsönöz otthonának. A tömörfa bútorok mellett, rattan, fonott bútorokat is talál. A fonott rattan bútor növényi rostokból készült bútor, melyből kényelmes fotelt, kanapét, széket és asztalt külön-külön is választhat otthonába webáruházunkban, de fonott ülőgarnitúraétkező garnitúra is kapható. Változatossága révén a fonott  bútor a legkülönfélébb lakberendezési stílussal, lakberendezési kiegészítővel, minimál, mediterrán vagy akár klasszikus bútorokkal is harmonikusan társítható. Válassza a rattan bútor, rattan ülőgarnitúra természetes szépségét és harmóniáját otthonába!

Ha segítségére van szüksége egy-egy bútor kiválasztásához, vagy teljes lakberendezési tanácsadásra tekintse meg Lakberendezési ötletek rovatunkat, ill. vegye fel lakberendezési tanácsadónkkal a kapcsolatot. Amennyiben nálunk vásárol bútort ingyenes látványterv készítésével segítjük a választást.

Egy komolyabb lakberendezési átalakítás, felújítás, nagyobb bútor vásárlás előtt érdemes átböngészni Feng shui rovatunkat is.

Otthonshop | Lounge & Shop


Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá