Gyulai szálláshely a gyulai Várfürdő szomszédségában

Gyula városában szálláshelyek egész évben kiadók a gyulai Várfürdő szomszédságában. Kiváló minőségű, kedvező árú apartman várja Önt is. Az 1-6 fő fogadására alkalmas apartmanok saját fürdőszobával, minikonyhával, lcd tv-vel, rádióval, olvasólámpával.

A konyha 2 főzőlapot, hűtőt, mikrót, kenyérpirítót, kávéfőzőt és konyhai eszközöket -lábas, fazék, tányér-, evőeszközöket és poharakat tartalmaz. Ezek a legkisebb és a legnagyobb apartmanban is egyformán megtalálhatók, az apartman méretéhez igazítva.

Nyáron klíma, télen fűtés teszi teljessé a komfortérzetet. A fürdőszoba hidromasszázs funkciós tusolóval, a wc toaletnet felszereltségű.

Az apartmanok ára a minőségükhöz képest igazán kedvező.

A dohányzásra csak a télikertben van lehetőség. A szálláshely háziállatokat nem tud fogadni.

Parkolni az épület előtti kamerával védett területen térítésmentesen lehet. A zárt belső parkolóban is van lehetőség korlátozott számban, térítés ellenében parkolni.

A várfürdő egész évben gondoskodik az ide látogatók kikapcsolódásról. Gyógyászati részlege, reumatológiai, izületi, nőgyógyászati problémák kezelésében is hatékony. Sokan érkeznek rehabilitációs céllal. A jódtartalmú víz sok betegség gyógyulásában segít. A masszás kínálat igen széles, szinte minden megtalálható a palettán.

Látogasson el oldalunkra, megéri! Tel.:0670/533-30-33

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá