Dr. Varga gyógygomba készítmények és tanácsadás

http://vargagombarendeles.hu/

Oldalunkon a médiából már jól ismert Dr. Varga Gábor hatóanyag kutató által kifejlesztett, elsősorban gyógygomba kivonatokat tartalmazó készítményekkel ismerkedhet meg, továbbá írásban kérhet személyre szabott tanácsot a  vargagombarendeles@gmail.com e-mail címen, és vásárolhat, ha a kiválasztott termék alatt lévő sávban megjelöli a kért mennyiséget, majd a kosárra kattint. A termékekről a nevükre kattintva olvashat bővebben.

A gyógygombák működéséről és fogyasztásáról:

Az élő szervezetek egyik legcsodálatosabb, természet adta tulajdonsága a regenerálódó képességük.

Közismert tény, hogy immunrendszerünk megfelelő működése számos megbetegedéstől kímélhet meg bennünket, megerősítése révén pedig felgyorsíthatjuk szervezetünk  öngyógyító, regeneráló képességét.

Egy-egy súlyosabb betegségnél, mint amilyenek a daganatos, rákos megbetegedések is, szükség lehet drasztikus orvosi szerek és kezelések használatára a kór időben történő legyőzése érdekében. Sajnos ezek a kezelések gyakran járnak kellemetlen, vagy akár súlyos mellékhatással. Minél gyengébb az immunrendszerünk, annál több szervet és annál súlyosabban érinthetnek.

Gyógyulásunk felgyorsítása, és egészségünk mielőbbi visszanyerése érdekében az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, immunrendszerünk természetes úton való megerősítése.

Ebben lehetnek segítségünkre a Dr. Varga Gábor által kifejlesztett gyógygomba kivonatokat tartalmazó termékek.

Minden egyes készítmény különböző szerv-csoportok egészséges működésének helyreállításában segítheti a fogyasztót. Előfordul az is, hogy egy betegségre egyszerre többféle termék fogyasztása javasolt, így fontos lehet, hogy kikérje egy tanácsadó véleményét arról, hogy az Ön esetében milyen adagolással, és mi a legoptimálisabb választás. Ezt megteheti, ha e-mailben röviden leírja problémáit, megjelölve az életkorát.

A gyógygombákról tudni kell, hogy hasonlóképpen a legtöbb természetes szerhez, általában egy aránylag lassúbb, fokozatos hatást fejtenek ki, napról-napra építve vissza az immunrendszer, illetve a szervek egészséges működését. Némi kitartást igényelhet a fogyasztásuk, de ha sikerül visszaállítani szervezetünk egyensúlyát, az már nem billen ki olyan könnyen.

A gyógygombák már nagyon sok ember életét könnyítették meg, de hogy kinél milyen mértékben, és milyen jellegű pozitív változást hozhatnak, sajnos előre megmondani nem lehet.

A készítményeket megelőzésképpen, folyamatosan is lehet fogyasztani.

Betegség esetén mindig azt javasoljuk, hogy az orvosa által előírt kezelések mellé, annak támogatására fogyassza készítményeinket, és soha ne helyettük! Ahogy javul az állapota, olyan mértékben csökkentheti, vagy törölheti el az orvos az addig szedett gyógyszereket.

A gyógygombák fogyasztását minden esetben egy kisebb adaggal ajánlott elkezdeni, majd heti emelésekkel növelhető a szükséges mennyiségre,  hogy a szervezetet fokozatosan szoktassuk hozzá a hatóanyagokhoz és a méregtelenítéshez.

Gyógyszerekkel, más készítményekkel való ütközésről nincs tudomásunk, egyedül gomba allergia esetén nem ajánlott a termékek fogyasztása. Termékeink táplálék kiegészítőknek minősülnek, melyeket csökkentett adagolással, fokozatos emelés mellett terhes nők, szoptatós anyák és 2 éves kortól kisgyermekek  is fogyaszthatnak.

A gyógygombákról bővebben a Gombák menüpontban, míg az általunk forgalmazott készítményekről a Termékek menü-pontban olvashat, melyeket a kosárba téve meg is vásárolhat webáruházunkban.

Segítse gyógyulását gyógygombákkal!

További szép napot és tartós egészséget kívánunk!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá