Egy telefontok is öltöztet – 7 menő kiegészítő a mobilodra

Ki mondta, hogy csupán a ruhatárunk lehet divatos? Egyre nagyobb trend a mobilunkat is „felöltöztetni”, hiszen egy jól választott tokkal akár az egész készülék megújulhat. Légy vagány, laza, válaszd az egyéniségedhez legjobban passzoló kiegészítőt. Íme, néhány kifejezetten mutatós darab.

  1. Japán hangulat

A cseresznyevirág Japán nemzeti jelképe és a japán identitás része. Ezek a csodálatos virágok nemcsak a ruhadarabokon, hanem a kiegészítőkön is jól mutatnak. Gondolj csak bele: egy szomorú, esős napon csak megfordítod a készüléked, és máris tavaszi hangulatod lesz a mesés színek láttán.

  1. Igazi kalandoroknak

Biztosan te is álmodozol arról, hogy majd egyszer körbeutazod a világot. Akár egy tengerparton fogsz sétálgatni, vagy talán egy erdőben kirándulni, a térképes telefontokod mindig új kalandokra csábít majd. Ezt a kiegészítőt látva eszünkbe juthatnak a múlt emlékei, sőt sok-sok jövőbeli utazáshoz is kedvet adhat. Ha az utazás nem annyira a te világod, akkor választhatsz más iPhone 7 tokok közül is.

  1. A fekete szerelmeseinek

A fekete társaságában minden még hangsúlyosabb, elegánsabb és mutatósabb lesz, minden színnek egy kis szigort kölcsönöz, még akár a rózsaszínnek is. Az egyszerű, de nagyszerű stílus kedvelőinek!

 

  1. A nyár ízei

Ki ne szeretné a gyümölcsöket? Egy jópofa dinnyés grafika a frissítő finomságok kedvelőinek, akik már tudják, hogy egy ilyen tokkal biztosan nem indulhat rosszul a reggel. Csak bele ne harapj a telefonodba!

  1. Tok és pénztárca egyben

Kedveled a praktikus kiegészítőket? És a piros színt? Akkor ezt a tokot neked találták ki! A borító külsején, illetve a belsejében több bemélyedés is található, melyek helyet biztosítanak például a dokumentumok, a pénz, vagy a kártyák tárolására.

  1. Nutella és emojik

Samsung Galaxy S9 Plus készüléked van? Igazi szín- és formakavalkádra számíthatsz, sőt olyan egyedi mintákkal díszített tokok közül is válogathatsz, melyek biztosan felkeltik majd a környezeted figyelmét.

7. Cicarajongóknak

Ha bírod a doromboló, négylábú, szőrös házi kedvenceket, akkor ezt a tokot neked találták ki. Ki tudna ellenállni egy ilyen pofinak?

További menő és nem mindennapi telefontokokra vágysz? Keresd fel a
topkinalat.hu oldalt! Legyen szó Samsung, Huawei, vagy iPhone 8 tokokról, széles választékukban te is megtalálod majd álmaid kiegészítőjét.

 

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá