Építőanyag kereskedés Budapest körzetében

Építőanyag kereskedés és tüzép telepünkön jó minőségű építőanyagok széles választéka várja kedvező áron. 1980 óta folyamatosan működő, hazánk egyik legnagyobb, 10 ezer m2-es tüzép telepén minden építőanyagot megtalál egy helyen tanácsadással, országos házhozszállítással. A nálunk megtalálható építőanyagok köre minden igényét kielégíti, ami Önnek egy épülő ház alapozásához, szerkezetének kiépítéséhez, tetőszerkezetéhez, felújításához vagy éppen a kertépítéshez szükséges lehet.

A bel és külföldi építőanyag gyártók hivatalos viszonteladó partnerei vagyunk. 1980 óta megbízhatóan jól működő kapcsolatokat alakítottunk ki minden nagyobb hazai és külföldi építőanyag gyártóval. Ezek a hosszú távú, bizalmi kapcsolatok teszik lehetővé, hogy igen kedvező áron tudjuk biztosítani az építőanyagokat Önnek. Kérjen árajánlatot tőlünk, és győződjön meg róla személyesen.

Telephelyünk és 200 m2-es bemutatótermünk Piliscsaba szívében, a 10-es főúttól mindössze 150 m-re található. Szakképzett munkatársaink kellemes környezetben, rugalmas ügyintézéssel és teljes körű tanácsadással várják. Ha távolabb lakik tőlünk, akkor kérjen árajánlatot telefonon vagy honlapunkon online. Munkatársaink akár 1 órán belül válaszolnak Önnek.

Megrendelt építőanyagait 3 mixerautóval, 5 billenős és 5 darus tehergépjárművel szállítjuk építkezése helyszínére.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá