Farsang

Farsang. Farsangi idézetek, farsangi versek, Mi jut eszedbe a farsang szóról? Természetesen a jó kedv és kacagás, Fergeteges farsangi mulatságok. A busójárás, népi hagyományok. Magyarországon nagyon sok népi szokás van farsangkor. Tudsz te is népi szokásokat, verseket, smseket?

Oldalunkon nem csak a farsanggal kapcsolatos smseket találod meg. Hanem a különféle nevezetes napokhoz is találsz verset,  (pl: idézetek, születésnapi, névnapi, húsvéti, anyák napi, házassági, karácsonyi, kegyeleti, mikulás, keresztelő, szerelmes, ) és smst. A farsangi verseket te is bővítsd tovább. Ha beküldesz farsangi smseket vagy csak egy smst azzal már, bővül a jelenlegi smsek száma is.

Küldjél be a neked tetsző saját smseid közül, hozzánk is smseket. Nem csak a farsangi smseket lehet küldeni. Bármilyen smset szívesen látunk oldalunkon. Akár csak egy-egyszerűbb vers, vagy idézet, amit sms-ben is, el tudsz hozzánk küldeni. Azt más is tovább tudja majd küldeni. Valójában Te is szoktál sms-t küldeni farsangkor vagy csak más napokon. Ismerőseid szeretik, ha küldesz nekik smset? Bármikor lehet smset küldeni nem csak akkor, amikor egy nevezetesebb nap van.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá