Gitártanár minden kezdő gitártanulónak

Új lehetőség kínálkozik minden olyan fiatal és örökifjú számára, aki szeretne megtanulni gitározni, de eddig nem adatott meg neki, hogy vágyait meg is valósítsa. Most az ország legjobb fiatal gitártanárai fejükbe vették, hogy neten keresztül igyekeznek mindenkinek segíteni, aki szeretne fejlődni a gitározásban vagy csak egyszerűen szeretne egy új hobbit találni és abban elmerülni. Dolgoztassuk meg kicsit a jobb agyféltekét, tanuljunk meg gitározni!

A gitártanárok módszere, hogy a sikerélmény álljon a középpontban. Mivel lehet ezt elérni? Mit szólnál, ha kedvenc Edda vagy Metallica esetleg valamelyik most játszott sláger lenne a gyakorlóanyagot? És mit szólnál ahhoz, ha a gitártanárok akkor is végtelen türelemmel mutatnák meg az alapokat, ha már vagy ezredszerre futsz neki? Mit szólnál, ha 1 hónap után már azt mondhatnád a haveroknak, hogy Te viszed a gitárt az esti grillpartira?

Örömet lelni a gitározásban és örömet okozni a gitározással másoknak – ez is célja a gitártanároknak. Próbáld ki, iratkozz fel és gyakorolj szorgalmasan. Csak ezen múlik!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá