Enviro – fordítás minden nyelvre

Az Enviro fordítóiroda szakemberei gyors határidővel vállalják bármilyen dokumentumok fordítását bármilyen nyelvre.

Sokan abba a hibába esnek, hogy van ismerős, aki tud angolul, vagy németül, és ezért őket kérjük meg, hogy fordítsanak le nekünk különböző szövegeket. Nálunk garantáltan jól, hiba nélkül lesznek a szövegek lefordítva, amit a szomszéd biztosan nem tud megcsinálni, hiszen mi már több éve ezzel foglalkozunk. Szakemberek vállalnak lektorálást is, bármilyen témakörű szövegekre.

Majdnem minden országban több nyelvjárás létezik, ezért fontos, hogy megrendelés előtt jelezze munkatársunknak, hogy milyen célra szeretné a szöveget felhasználni, ugyanis így a nemzetközi kapcsolataink segítségével lehetőség van a legmegfelelőbb nyelvjárást is megtalálni. Továbbá nálunk lehetőség van különböző szaknyelvek fordítására is, mihez szakmai szószedetet is készítünk. Munkatársaink vállaják hivatalos szövegek hitelesített fordítását is!

Látogasson el oldalunkra és tájékozódjon az árainkról. Ha sikerült meggyőznünk, akkor vegye fel velünk a kapcsoaltot személyesen és kérjen árajánlatot a fordíttatni kívánt szövegre.

Ha bármilyen szöveget szeretne lefordíttatni, vagy lektoráltatni, akkor keressen fel minket!

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá