Gumiabroncs márkák összehasonlítása egy helyen

Gumidirekt oldalán egy helyen nézheti meg, hogy milyen gumiabroncs márkák vannak. A weboldalon termékcsoportra, méretre és gyártóra is el lehet végezni az összehasonlításokat, hiszen a keresőben bármelyik opciót kiválaszthatjuk. Már most a téli gumi megvásárlása előtt érdemes megnézni a kínálatot és elvégezni az összehasonlítást, hiszen akár nagy árbeli különbségek is lehetnek egy-egy abroncs méreten belül. Természetesen a gumidirekt mindent megtesz annak érdekében, hogy versenyképes árakon szolgálja ki vásárlóit.

A gumidirekt, a Continental Ajánlott Szakszervíze, így itt bizonyára jó kezekben leszünk, ha abroncs vásárlásról van szó. A szervízben szakmai tudással rendelkező munkatársak segítenek az ügyfeleknek, hogy tényleg a legoptimálisabb abroncs kerüljön felszerelésre. A szervízben nem csak abroncs forgalmazással foglalkoznak, hanem a gumicserében is. Amennyiben gumijavításra lenne SOS szükségünk, akkor is forduljunk hozzájuk bizalommal. A szakmai tudással bíró csapat a Continental abroncsok széles választékával várja a vásárlókat. A legnagyobb méretű Ultra High Performance abroncsok, a 4×4 abroncsok, a kisteherautókra való abroncsok, egyéb más abroncsok is elérhetők raktárkészleten. Kényelmes ügyfélváróval, előre egyeztetett időponttal, ingyenes wifi-vel segítenek eltölteni a szabadidőt, amíg a gumi felszerelésére várunk. A szerelés teljes folyamatát igény szerint nyomon követhetjük.

Ide időben érdemes érkezni és időben is tudunk távozni, nincsen sorbaállás, sem pedig idegeskedés. A ingyenes átvizsgálás és a defekt javítás egy komplett szerelési csomagon belül megtalálható. A kerekeket az autóról le és felszerelik, a gumiabroncsok cseréjét elvégzik a felnin, centírozzák és súllyal is ellátják a kerekeket. Igény esetén a szelepeket cserélik normál vagy akár rövid gumiszelepre is. Szezononként egyszer ingyenes gumaibroncs állapotfelmérést végeznek június 1. és augusztus 31. vagy január 1. és február 28. között. Amennyiben egyszerre 4 abroncsot is vásárolunk, úgy ingyenes defekt javítást kapunk ajándékba, amely kerekenként egyszer vehető igénybe és a szerelési költséget nem tartalmazza. A weboldalon nagyon gyorsan megtekinthetjük a jelenlegi kínálatot is és a megadott elérhetőségeken le tudjuk foglalni a számunkra megfelelő időpontot.

 

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá