“Háza ázik, TETŐ NÉLKÜL???”

Tetők ŐrangyalaKiss Zoltán Ferenc budapesti tetőfedő, bádogos és szigetelő kivitelező készen áll, hogy a címben leírásra került problémákat kiküszöbölje.

Több mint tizenkét esztendeje tevékenykedem az építőipar ezen területein, 2006. februárja óta már mint társas, illetve egyéni vállalkozó. Fő profilom – a tetőfedés, a különféle bádogosmunkák és a szigetelés – mellett más, kapcsolódó építőipari föladatok megoldásában is nagy szakmai gyakorlattal bíró kollégák segítségével állok kedves ügyfeleim rendelkezésére. Kéményseprő-járda, mechanikus galambmentesítő szerelése, tetőtérbeépítés, lambériázás, festés, kéményépítés és -bélelés, egyéb kőműves- és lakatosmunkák, üvegezés – mind-mind minőségi, kedvező árú szolgáltatásként rendelhető meg nálam. Főként Budapesten és környékén végzek munkát, de igény esetén szívesen utazom az ország bármely pontjára – a helyszíni felmérés és az árajánlat elkészítése minden esetben INGYENES! Bővebb információért, szolgáltatásaim, áraim teljeskörű megismeréséért, referenciáim megtekintéséért, kérem, keresse föl honlapomat a következő linkre kattintva! http://lemezfedszigetel.com/

Remélem, a látottak elnyerik tetszését, s megajándékoz bizalmával – engedje meg, hogy én helyettesítsem az Ön háztetejének őrangyalát is!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá