Honlapkészítés és webdesign

Ha egy cég életében weboldal készítésre kerül a sor, akkor nagyon meg kell fontolni azt, hogy mégis milyen áron készítik el számunkra  a honlapot. Nézzünk meg pár pontot, amelyet ha nem felejtünk el, ellenőrizni, akkor nyugodtabban aludhatunk, hogy a projektre szánt pénz jó helyen fektetjük be.

Nem feltétlen az  a legjobb weboldal készítő cég aki legel elől szerepel a keresőkben. Böngésszünk kicsit többet a cégek között.

Ha megtaláltuk a nekünk legszimpatikusabb vállalkozást, akkor tekintsük meg a referenciákat. Tetszik, amit látunk? Az igényessége megfelel számukra?

Ne az árból induljunk ki! Nem minden arany, ami fénylik. Ez az interneten is igaz. Ha eljutottunk arra pontra, amikor összegyűlt tarsolyukban körülbelül 5 weboldal készítéssel foglalkozó cég, akkor nincs más dolgunk mint az interneten megkeresni, hogy az adott cégekről találunk e bővebb információkat, esetleg vevői véleményeket. Itt ki tudunk szűrni olyan embereket akik nem felelnek meg igényeinknek.

Kérjünk árajánlatot a megmaradt cégektől és válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbb weblapkészítő céget. Ha ezekkel a lépésekkel megvagyunk, akkor máris megtettük az első lépéseket, hogy vállalkozásunk ezen projektje sikeres legyen!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá