Kabanos Magyarország – hús különlegességek

Kabanos Magyarország –  Vértes Dinasztia 1904

Valódi “Békebeli ízek”…
Évszázados tradicionális receptek…
Sonkák, pástétomok, kolbászok

lenyűgözően széles választéka…

Látogassa meg weboldalunkat ( kabanos.hu, vertesdinasztia.hu ) és ismerje meg kiváló termékeinket:
– felvágottak
– sonkák
– szalámik
– virslik
– kolbász
– pástétomok
– és még számtalan finomság

Ha meg szeretne győződni, hogy az eddig Ön által ismert ízek egy nagyon apró része annak az ízorgiának amit képviselnek felvágottjaink, sonkáink, kolbászaink illetve egyéb húskészítményeink, akkor látogasson meg minket !

A KABANOS egy lengyel húsipari cég, amely nagy múltú hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkezik. A Tátra lábánál, gyönyörű környezetben helyezkedik el a cég központja. Szigorúan ellenőrzött körülmények között természetesen az Európai Uniós előírásoknak megfelelően zajlik a feldolgozás!

  • A gondos előkészítés és a precíz eljárásnak köszönhetően termékeik alig tartalmaznak tartósítószereket, ízfokozókat, illetve egyéb ,,felesleges” adalékanyagokat.

  • Ennek és a különleges fűszerezésnek köszönhetően érik el az eredeti, régről ismert ízeket!

A folyamatosan bővülő áruválasztékban megtalálhatóak különböző sonkák, kolbászok, pikáns májpástétomok, füstölt termékek, specialitások, stb. Tekintse meg honlapunk termékbemutatóját, vagy látogasson el hozzánk a Fővám téri NAGYVÁSÁRCSARNOKBA C-II./3 pavilon, ahol bárki számára elérhetőek a termékek, illetve kóstolási lehetőséget is biztosítunk!

Ha meg szeretne győződni, hogy az eddig Ön által ismert ízek egy nagyon apró része annak az ízorgiának, amit képviselnek felvágottjaink, sonkáink, kolbászaink illetve egyéb húskészítményeink, akkor látogasson meg minket !

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.