Kalkulátorok autósoknak, motorosoknak

A honlap  saját autóval, motorral közlekedők, illetve a még vásárlás előtt lévők számára nyújt hasznos információkat. Nevezetesen azt, hogy bizonyos esetekben mekkora költséggel kell előre számolnunk.

Például ha valaki más országból szeretne autót, vagy motort behozni és Magyarországon forgalomba helyezni, akkor a regisztrációs adó kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy mennyi pénzt kell befizetnie regisztrációs adó címszó alatt.

Ha a vásárlás már megtörtént, akkor jöhet az átíratás. Az erre a célra készített kalkulátorral a gépjármű átírás költségei kereshetőek ki, melyek tételesen listázva jelennek meg a látogató előtt.

Amennyiben az átírás megtörtént, jöhet a minden évben kivetett teljesítményadó.  Ennek a kiszámolásához csak a lökettérfogatot és az évjáratot szükséges megadni és már meg is jelenik az éves költség nagysága.

Mindezek után már csak a gondtalan közlekedés marad. Azonban ha a megengedettnél gyorsabban vezettünk és ez megörökítésre került, akkor a gyorshajtás büntetés kalkulátor használatával hamar kideríthetjük, hogy mekkora büntetési tétel várható a csekken, amit néhány héten belül postán küldenek ki.

A weboldalon található kalkulátorok mindegyike a hatályban lévő törvényi előírás alapján számol. Továbbá egyéb hasznos információk is találhatóak, például az alapvető tudnivalók a gépjármű átírás menetéről.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.