Kárpitozás maximális hozzáértéssel

Lakásfelújítás, lakberendezés előtt áll, és kedveli az antik darabokat? A nagyszüleitől örökölt, vagy olcsón beszerzett antik darabok a legtöbb esetben felújításra szorulnak, mely azonban szakértelmet megkövetelő munka. Régi bútorok restaurálása és a minőségi kárpitozás iránt érdeklődve ne hagyja ki az aranyfotel.hu által kínált lehetőségeket!
Cégünk nagy gyakorlattal tevékenykedik a területen, s a kárpitozás hagyományos eljárással, kiemelkedően magas minőségben zajlik műhelyünkben. Árajánlatért, és a helyszíni felmérésért látogasson el weboldalunkra, ahol referencia munkáinkat is megtekintheti!
Kárpitozás során szakembereink visszaadják bútorainak azt a pompát és ízlésességet, mellyel egykoron a lakás díszei voltak. Érdemes a felújítás mellett döntenie, hiszen így olyan darabbal gazdagodhat otthona, mely nem csak különleges, de valóban egyedi hangulatot is képes a lakásnak kölcsönözni. Szálloda-, étterem tulajdonosként, vagy múzeum üzemeltetőként is forduljon hozzánk bizalommal, rendeléseket nem csak a lakosság köréből veszünk fel. Minőségi kivitelezés, korrekt árak, szakmailag kifogástalan munkavégzés – ezeket kínálja cégünk.

 

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá