Konyhabútorok egyedi kivitelezéssel

Tervezze meg saját ízlése szerint konyhája bútorzatát. Ne törődjön azzal, hogy készen milyen jellegű bútorzatot vásárolhat, legyen kicsit műértő asztalos és hagyjon mindent a fantáziájára: ennek megfelelően vesse papírra milyen bútorzatot szeretne. A jó hír az, hogy egy szakértő asztalos csapat mindezt korrekt áron el is tudják készíteni. Így egyedi berendezése lehet konyhájában.

Az ön által megálmodott konyhai bútorzat terveit a profi asztalosok pontosítják, igazítanak a vonalakon, új színeket visznek bele, a lakása adottságaihoz igazítják. A jó asztalos új ötleteket is ad, hogy a leendő bútorzat minden szükséges funkciónak megfeleljen. Mindig olyan asztalossal véglegesítse a terveit, akik portfóliójában már vannak hasonló munkák, ez ugyanis a garancia arra, hogy nem fog kontárokkal dolgoztatni.

A Vassbútor Kft. egy budapesti asztalos vállalkozás, amely egyedi kivitelezésű konyhabútorok készítésével foglalkozik. Cágünk az elmúlt évek alatt bizonyított: az átadott asztalosmunkák megfelelnek a megrendelők ízlésének, idomulnak a ház adottságaihoz és minden szükséges kis helyet optimálisan tudnak kihasználni. Keresse meg vállalkozásunk egy korrekt árú ajánlat elkészítése érdekében.

 

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá