Metropolitan Homes Budapest Exkluzív Ingatlanok

Mindenki találkozott már hozzá nem értő, rossz megjelenésű, modortalan ingatlanközvetítővel. Célunk, hogy ez többet senkivel se fordulhasson elő, ezért megalapítottuk ingatlanközvetítő cégünket. Úgy gondoljuk, hogy sikeresek csak akkor lehetünk a budapesti ingatlanpiacon, ha komoly szakértelemmel, tudással, tapasztalattal felvértezve, kiváló megjelenésünket és személyes kapcsolatainkat felhasználva segítjük ügyfeleinket, és az ő sikereiken keresztül érezhetjük magunkat eredményesnek.

Ingatlanközvetítő irodánk, a Metropolitan Homes Budapest elsősorban a budapesti piacon lévő, exkluzív, kiváló minőségű lakások hosszú távú kiadásával foglalkozik. Mind ingatlantulajdonosoknak, mind pedig bérlőknek, illetve potenciális vevőknek színvonalas kiszolgálást nyújtunk az lakó ingatlanpiac minden területén, legyen szó ingatlan adásvételről, bérbeadásról, befektetési célú, vagy magáncélú vásárlásról, de iroda, illetve üzlethelyiségek igény szerinti felkutatásával is foglalkozunk.

12 éves tapasztalatunkkal az ingatlanpiacon szívesen segítünk továbbá ingatlanok felújítási, belsőépíteszeti, vagy akár ingatlanjogi kérdésekben is, tanácsadással, vagy akár konkrét problémamegoldással is.

Amennyiben további információra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra: Metropolitan Homes Budapest, ahol még többet tudhat meg cégünkről, szolgáltatásainkról, illetve felveheti velünk a kapcsolatot.

A kommentelés letiltva, de trackbacket hagyhatsz.

Hozzászólások lezárva.