Musztáng catering és parti service

Rendezvényhelyszínt keres? – Válassza a budaörsi Musztáng vendéglő catering és party service szolgáltatását esküvője, családi összejövetele vagy egyéb rendezvénye lebonyolításához. Közel két évtizedes tapasztalattal és kitűnő helyszínajánlatokkal, kedvezményekkel állunk rendelkezésére. Legyen szó akár esküvőről, céges rendezvényről, vagy csak egy kisebb családi összejövetelről, a Musztáng catering mindig jó választás.

A helyszínt természetesen biztosíthatja Ön vagy választhat partnereink rendezvényhelyszínei közül, melyekben mindenki megtalálhatja igényeihez és elvárásaihoz illőt. Rendezvényhelyszín partnereink között olyanokat találhat, mint például a Malonyay kastély Halásztelken, vagy a KÜRT Rendezvényközpont Budaörsön. Saját rendezvénytermekkel is rendelkezünk, melyek Budaörsön a Musztáng vendéglő mellett találhatóak.  A termek 150 fő befogadására képesek, légkondicionáltak és saját bárral és vizesblokkokkal felszereltek a nyugodt és zavartalan szórakozás érdekében. Az ételekről és italokról a Musztáng vendéglő legjobb szakácsai gondoskodnak.

Esküvő vagy hosszabb rendezvények esetén a távolabbról érkező vendégeket 15 szobás panziónkban tudjuk elszállásolni. Panziónk minden szobája Tv-vel és WI-FI internettel felszerelt.

Helyszínajánlatainkról és akcióinkról kérdezze kollégáinkat! Weboldalunkon megtalálhatja címünket és egyéb elérhetőségünket!

Legyen a vendégünk! – Musztáng catering és parti service.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá