Servitor éttermi számlázó és raktárkezelő szoftver

Három modulra bontottuk szoftverünket:
  • Számlázó szoftver modul:

Komplett számlázást tesz lehetővé, a követelményeknek megfelelő számla nyomtatásával. Lehetőség van blokkon, illetve A4-es formátumban  elkészíteni számlánkat. Később visszanézhetjük, akár sztornózhatjuk is azokat.

  • Raktárkezelő szoftver modul:

Teljeskörű alapanyag kezelés és termék létrehozás érhető el ezzel a modullal. Komplett receptúra készíthető, illetve lehetőség van rendezvény menü létrehozására is.

  • Kiszállítás szoftver modul:

Egyetlen gombnyomással elérhetőek a már előre regisztrált vevőink, de az új vevő létrehozása is pillanatok alatt megvan.

A Servitor éttermi program megalkotásánál szakértőink figyelembe  vették a máshol tapasztalható hibákat és ezek kiküszöbölésével alkottuk meg azt. A teljesen egyénileg variálható asztaltérképnek köszönhetően pontos képet alkothatunk az asztalaink elhelyezkedéséről, ezáltal is csökkentve a hibák lehetőségét.  Éttermi programunkat szakácsok, felszolgálók, üzletvezetők, tulajdonosok tesztelték, ezek alapján alkottuk meg. Mivel mi főleg a kisvállalkozásokat céloztuk meg, így szoftverünk igen kedvező áron rendelhető meg, illetve lehetőség van több fajta fizetési konstrukcióra is.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá