Ügyviteli rendszerek – Pannon Szoftver

Cégünk, a Pannon Szoftver Kft. jelenleg a hazai és a romániai piacra gyárt versenyképes egyedi és standard szoftvereket. Termékeink olyan kis- és középvállalatok számára készülnek, melyek szeretnék ügyviteli folyamataikat megkönnyíteni és egyszerűbbé tenni. Szoftvereinkre nem véletlenül aggatták rá az „okos” jelzőt: sokszor bizonyítást nyert már, hogy egy ilyen program több munkatárs helyett is képes minőségi munkát végezni. Termékeink közül legbüszkébbek a P@rtner.ERP Integrált vállalatirányítási rendszerre vagyunk, mely az egyik legstabilabb rendszer a szoftverpiacon, használata még igen nagy adatmennyiség esetében is rendkívül gyors és kényelmes. Minden kereskedelmi, szolgáltatási és termelési folyamatot képes lefedni: a cég egyedi ügyviteléhez alkalmazkodva gyorsítja és követhetővé teszi a napi ügymeneteket.

Termékeink közül legbüszkébbek a P@rtner.ERP Integrált vállalatirányítási rendszerre vagyunk, mely az egyik legstabilabb rendszer a szoftverpiacon, használata még igen nagy adatmennyiség esetében is rendkívül gyors és kényelmes. Minden kereskedelmi, szolgáltatási és termelési folyamatot képes lefedni: a cég egyedi ügyviteléhez alkalmazkodva gyorsítja és követhetővé teszi a napi ügymenetet. Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk üzleti partnereinket az aktuális akcióinkról, új termékeinkről, valamint vállalatirányítással, szabadon használható szoftverekkel és új technológiai megoldásokkal kapcsolatban is nyújtunk hasznos információkat! Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, lehetősége van tesztelni, miután oldalunkról letöltötte a demó verziót. Természetesen ilyenkor nincs még szó semmiféle fizetési kötelezettségről.

Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatjuk üzleti partnereinket az aktuális akcióinkról, új termékeinkről, valamint vállalatirányítással, szabadon használható szoftverekkel és új technológiai megoldásokkal kapcsolatban is nyújtunk hasznos információkat! Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, lehetősége van tesztelni, miután oldalunkról letöltötte a demó verziót. Természetesen ilyenkor nincs még szó semmiféle fizetési kötelezettségről.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá