Trófea Grill Éttermek Budapesten!

A Trófea Grill étterem minden korosztály és ízlésvilág számára tartogat meglepetéseket svédasztalos kínálatában. A főváros több pontján megtalálja az önnek legmegfelelőbb Trófea éttermet, ahol ebédjeit és vacsoráit egyaránt elfogyaszthatja bőséges asztalainkról. Rendezvényekhez, családi vagy céges partykhoz, eseményekhez is kitűnő választás, de egy romantikus estéhez is kiválló helyszín. Várjuk szeretettel, részletek a honlapunkon!

http://www.trofea.hu

Egy kedves vendégünk a gyönyörű görög fővárosból, Athénból a következő véleményt írta rólunk:
Trófea Király u.
“Trófea Grill Étterem/ Király utca – Minden amit csak kívánhatsz!

Miután hazaértem a Király utcai Trófea Grill Étteremből, meg kell osztanom Önökkel a pozitív tapasztalataimat az étteremmel kapcsolatban.
Nem hinném, hogy létezik olyan személy, aki ha betéved a Trófeába, ne találna magának kedvére való falatokat. Óriási étel- és íz kínálat fogadott bennünket, az italokról és a mennyiségekről nem is beszélve. Mindezek a legfigyelmesebb felszolgálók által szervírozva, egy gyönyörű és nagyon hangulatos étteremben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

A kialakítás valóban nem hagy maga után kívánnivalót: modern, nagyon ízléses és elegáns. Ha az ember bejön egyből kedve lesz maradni is egy kicsit.. Főleg ha profi módon végzik a pincérek a dolgukat: még be sem jöttem, de már kaptam néhány kedves szót. “Hogyne – iszok egy kávét” – mondtam és leültem egy kétszemélyes asztalhoz. A színek és a berendezések jól kitaláltak – bár a tér megfelelően tágas a sok különböző méretű asztal és a svédasztalnak kialakított pultok befogadásához – mégsem kelti egy túl nagy terem érzetét, inkább egy kávézó stílusos belsőjét tükrözi.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá