Bói Kft – Ajtó, ablak szakkereskedés

A Bói Kft már két évtizede áll vásárlói szolgálatában. Ha ablakot, ajtót keres, szinte minden bizonnyal találkozott már a cég nevével. Termék kínálatunk gyakorlatilag felöleli a teljes nyílászáró kínálatot: fa ablak, fa beltéri ajtó, fa bejárati ajtó, műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó.

Nem csak termékeket kínálunk, de szolgáltatásainkra is büszkék vagyunk. Nyílászáró szolgáltatásaink közül a legújabb az ablak szervíz ahol a nyílászárókkal kapcsolatos problémáin kívánunk segíteni. Teljes szolgáltatáspalettánk: Ablak szervíz, felmérés,  nyílászáró kiszállítás, ablak beépítése szabadnyílásba,  ablak fatokba építése,  komplett nyílászáró bontásbeépítés, takarózás, párkányozás, garázskapu beépítés, redőny, rovarháló felszerelés, garanciális ügyintézés, energetikai szaktanácsadás.

Kiemelt termékeink közé tartoznak a műanyag nyílászárók. Műanyag ablakainkat több típusban kínáljuk:
– Classic 3 légkamrás ablakok
– Elegant 5 légkamrás ablak
– Brill 5 légkamrás ablak

– Diamond 7 légkamrás ablak
– Fenstherm Prémium ablak

A Fenstherm prémium ablak és a Diamond ablakok passzívház beépítésre is alkalmasak. Ez a nyílászárótípus magas felületi fényű, hét légkamrás középtömítéses magyar profilrendszerből készül. Alapszíne fehér, hőhídmentes ütésálló, acrilbázisú PVC profil az alapanyaga, légkamrába fűzött horganyzott acélmerevítéssel.

Várjuk érdeklődését érdi bemutatótermünkben.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá