A reiki mögött rejlő tudás

Megelégelte a hatástalan gyógyszereket, és a velük járó mellékhatásokat? Természetes, de ugyanakkor hatékony megoldást keres problémáira, legyenek azok akár testi, akár lelki eredetűek? Létezik egy olyan módszer, mely már számtalanszor bebizonyította, hogy valóban gyógyírt jelenthet sok esetben, erről bővebben a http://jikidenreiki.hu/ tanfolyamain és a weboldalon informálódhat. Ismerje meg segítségünkkel azt a kézrátételese gyógymódot, mely egyidejűleg segít az önfejlesztésben is!

Mi alapján működik a reiki? Az univerzális energia felhasználása segít abban, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai beinduljanak, s sikerüljön megszabadulni azoktól a toxinoktól, melyek akár a fájdalmat, a megbetegedéseket okozzák, akár a lelki problémák hátterében állnak. A módszer igyekszik gyökerüknél elvágni a gondokat, s nem csak felszínes megoldást jelent, mint sok gyógyszer.

A reiki rendszeres gyakorlása, a segítségével megszerzett tudás nem csak a test egészségét állítja helyre, hanem ezzel egyidejűleg tehetünk vele a lelki harmónia megteremtéséért. Saját helyünk megtalálása a világban, küldetésünk és céljaink jobb átlátása, a múlt árnyainak elengedése mind hozzájárulnak ahhoz is, hogy emberi kapcsolataink javuljanak.

A stresszoldás, a traumák kezelése, a lazítás, az egészség megőrzése éppen úgy lehetségesek a régmúlt korokra visszatekintő reikizéssel, mint a fájdalomcsillapítás, energetizálás, vagy a műtétek utáni állapotból való felépülés. Rohanó mindennapjainkban nem feledkezhetünk meg arról, hogy csak úgy élhetünk teljes életet, ha harmóniában vagyunk saját magunkkal. Ebben segít a reiki tudás.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá