Asztalos-mesterek.hu – Minőségi asztalos munkák

Évek óta foglalkozunk fa nyílászárók, beltéri ajtók, zsalugáterek, fa-redőnyök készítésével, beépítésével. Egyedi méretben és formában, az ön igényeihez igazodva. Bútorokat, konyhabútorokat minden egyéb fából készült termékeket.

Nyílászáróink első osztályú hossztoldott, réteg ragasztott  borovi fenyőből készítjük, hőszigetelő dupla üveggel és dupla gumiszigeteléssel. Roto NT vasalatrendszer a legjobb a piacon. Ennek segítségével a nyílászáró elkészíthető nyíló,- bukó-nyíló, és bukó-toló kivitelben. A biztonsági előírásoknak maximálisan megfelelnek. Elkészítjük kívánt színben, vagy akár festetlenül, és kívánt formában is.

A bútorok tervezésénél figyelembe vesszük a már meglévő bútorok stílusát, színét. Kihasználjuk az összes rendelkezésre álló teret, a hozzá tartozó polc rendszer tervezésekor pedig a használhatóságot, és hogy a megrendelő számára minden kézhez essen, használata kényelmes legyen.

Asztalos munkáink során törekszünk a tökéletességre. Ha elképzelés nem kivitelezhető, vagy funkcionálisan nem éppen a legmegfelelőbb, illetve használata kényelmetlen lesz, vagy ha olyan alapanyagból kérik ami drága, és kevesebb összegből is ki lehet vitelezni ugyanolyan minőségben és esztétikailag sem kifogásolható,  akkor mindenképpen az legjobb és legolcsóbb lehetőségeket fogjuk felajánlani. Mi mindig a megrendelő érdekeit képviseljük.

Továbbá, felhívnám figyelmét ASZTALOS-GYORS SZOLGÁLATI tevékenységünket, mely arról szól, hogy ha valamely nyílászáró nem működik megfelelően, vagy éppen leszakadt a szerkényajtó, mi lehetőségünkhöz mérten (aznap) kimegyünk, és megjavítjuk.

Keressen minket bizalommal!

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá