Beltéri Ajtó Áruház

A JAN Beltéri Ajtó Áruházban 120 beépített ajtó tekinthető meg, szaküzletünkben segítséget nyújtunk vásárlóinknak abban, hogy a legjobb minőségű ajtó modelleket és a legtöbb kapcsolódó szolgáltatást kapják. A JAN beltéri ajtók Magyarországon készülnek, a magyar szabvány ajtó méretek mellett egyedi méretben is választhatók az egyes ajtómodellek.

Egyedi beltéri ajtó méretek: Tetszőleges szélesség, magasság, falvastagság, felület, forma és kivitelezési lehetőség. A meglévő lehetőségekhez és igényekhez igazított, egyedi méretű beltéri ajtó gyártása, általában felár nélkül.

Az egyedi ajtó méretek szerint készült, utólag szerelhető beltéri ajtó esetén lehetőség van arra, hogy az ajtó csak a festés és takarítás után kerüljön beépítésre. Ezáltal a kiváló minőségű, I. osztályú egyedi JAN Beltéri Ajtó sérülései elkerülhetők.  Az ajtók beépítésre előkészítve kerülnek leszállításra. Ezáltal egyik nagy előnye, hogy a tisztaság megtartásával építhetők be.

A kínálatban szerepelnek laminált beltéri ajtók, mdf ajtók, technológiai ajtók, furnér ajtók, dekor ajtók, art felületű ajtók és kilincsek. Szolgáltatásaink között szerepel a helyszíni felmérés, a beltéri ajtók beépítése, garanciavállalás mellett.

Tekintse meg a JAN beltéri ajtó családokat, válassza ki az Önnek legikább tetsző beltéri ajtó modellt.

Tovább a végére és komment. A pingelés letiltva.

Szólj hozzá