Borsodi, Hevesi és Hajdú megyei apróhirdető portál

Az Északapró.hu – Borsodi, Hevesi és Hajdú megyei apróhirdető portál, több ezer apróhirdetést tárol az adatbázisában. Az oldal látogatói regionális állás, jármű, ingatlan, műszaki cikk és szolgáltatás hirdetési kategóriák között böngészhetnek.

Az apró feladásához regisztráció szükséges. A hirdetések kiemelése SMS alapon működik.  A kiemelt hirdetések megjelennek a főoldalon és a kategórialisták elején. Az apróhirdető oldalt elsősorban regionális szinten üzemeltetjük, így elsősorban az észak-magyarországi cégeknek és magánszemélyeknek ajánljuk.

A hirdetések mennyisége kategóriánként változik, átlagosan 5000 darab regionális apróhirdetés található folyamatosan az oldalon. Aki helyben szeretne vásárolni, egyszerűen megtalálhatja magának a regionális hirdetéseket.  Az apró hirdetési szolgáltatás elsősorban az Észak-magyarországon, a borsodi, hevesi és hajdú megyei internetezőknek ajánljuk,  de  online apróhirdető lévén, bárki megtalálhatja az oldalt, akár a nyugati országrészből, vagy a szomszédos országokból is..

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá