Használtruha nagyker

Használtruha nagykereskedésünk Angliából importálja a használtruhákat, és folyamatosan történik az áru érkezése, jelenleg csak két féle minőséggel foglalkozunk, az egyik a super cream angol használtruha, a másik pedig, az original nyers áru, ami door to door gyűjtésből származik.

Nagykereskedéseink Magyarországon két helyen megtalálhatók, Budapesten és Pécsett is. Mindenképp mielőtt eljönne megnézni a kínálatunkat, előtte fontos, hogy egyeztessen egy időpontot, a nagykerünkben, mivel csak időpont egyeztetéssel vagyunk nyitva. Viszont nálunk a vásárlás előtt minden zsák megtekinthető, így nem kell megvennie úgy egy zsákot, hogy nem is látta mi van benne.

A használt ruhák szezonra válogatottan, külön csomagolva találhatók, mindig, vagy csak gyerek, vagy csak női zsákok kaphatók. A zsákok kiszerelése 25kg-os egységcsomagban kaphatóak.  Ha pedig régóta nem jut előbbre a kisker üzlete, akkor kérdezze meg a franchise országos használt ruha partner hálózatunk lényegét, ahova bárki bármikor csatlakozhat, és folyamatos árucserét kap. Ne hagyja ki a nagy lehetőséget, és áruljon minőséget. Várjuk sok szeretettel mindegyik nagykereskedésünkben, és tekintse meg a valóban jó minőségű angol használt ruháinkat, és ha tetszik vásároljon.

Hozzászólhatsz, vagy trackbacket hagyhatsz a saját oldaladról.

Szólj hozzá