Konyhabútor asztalos

Minőségi konyhabútorok illetve szobabútorok rendelhetők elérhető áron Vass Attila bútorasztalostól. Az asztalos szakértő munkát végez nemcsak a konyhabútorok, de a szobabútorok vagy akár beépített szekrények kivitelezésekor. Az asztalosmester munkatársaival komplett tetőszerkezetek és egyéb ácsmunkák kivitelezését is vállalja. Ön egyeztet a munkáról, ezt követően mindössze ellenőrzi, hogy elvárásainak megfelelően készül-e a munka. Aggodalomra semmi ok, az asztalosmester megfelelő szakértelemmel végzi munkáját.

Kifogástalan minőségű bútorokat készít a megrendelőknek, legyen az konyhabútor vagy szobabútor, de egyedi bútordarabok is, mint gardrób, beépített szekrények vagy bármi más amit az ügyfél óhajt.

Bármilyen ácsmunkát vállalnak , tetőszerkezetek és kocsibeállók építését.

Belsőépítészeti munkálatok. Forduljon hozzá bizalommal: otthonossá teszik otthonát!

Az ácsmunkák kivitelezése gyors és pontos munkavégzéssel. Az ácsmunka lehet előtető vagy új tető készítése, de ugyanúgy a régi tetőt is felújítják cserepezéssel, lécezéssel és szigeteléssel együtt.

Rendelje meg az otthonába szükséges különböző lépcsők elkészítését. A  szakértő asztalosmunkára panasza nem lesz, stabil és szép lépcsőt elképzeléseinek megfelelően készítik , amire sok év után sem lesz panasza.

A kommentelés és a trackback is letiltva.

Hozzászólások lezárva.